2016. március 21., hétfő

Újabb hétvége

Most, hogy megérkeztek a dolgaink, elég sok szabadidőt vesz el a dobozok fokozatos kipakolása. A gyerekek örülnek az újabb és újabb játékoknak, de amíg nincs végleges helyük, addig próbálom megakadályozni, hogy minden ki legyen csak ömlesztve. Kicsit felgyorsultunk a használt bútorok beszerzésében. Vettünk Lulunak is ágyat, meg magunknak is. Előkerült a dobozból a függöny, a kislámpám, az ágytakaró: egész otthonos kezd lenni minden. Végre van mivel sütni-főzni. Hétvégén finomat ebédeltünk mindkét nap. Ma meg sütöttem zserbót. Holnap „Harmony Day” lesz Lulukáéknál.  Vinni kell valami hazait J

Szombaton hivatalosak voltunk Kázmérral az itteni első babazsúrra. Még a vizes játszótéren ismerkedtem meg egy anyukával, aki egy hónapja lakik Gold Coaston és elég tudatosan építgeti a kapcsolatait. Kisfiának egyéves szülinapi bulit szervezett, meg is hívott minket. Kázmér aranyos volt. Örült a közegnek, játékoknak, habár ő volt a legidősebb (volt egy-két villongás játékokért)






Vasárnap elmentünk Gold Coast déli részén található Currumbin tengerpartra. Mire odaértünk pont beborult, mert jött a zápor, viszont gyönyörű szivárványt láttunk. Utána persze jól eláztunk. Pár képet már feltettem a facebookra, mert nem bírtam ki :)














Balázs szörfözött. Ez egy jó hely ebből a szempontból, mert itt jók a hullámok. A képek nem sikerültek jól, mert nagyon messze volt.



Az időjárásról még egy kicsit: érződik az ősz, mert esténként hűvös van már. Januárban, amikor érkeztünk, éjjel is nagyon meleg volt. Most már be kell csukni az ablakokat. Napközben, illetve ha süt a nap, még mindig nagy a forróság. Éget a nap. Viszont délutánra beborul, este meg már kifejezetten hűvös van. Ez rossz, mert hétköznap mire vége a sulinak és mehetnénk, vége van a strandidőnek is.


1 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz beszámolót küldtel! Nagyon jók a szülinapi zsur képei ! A sziarvanyos képek is nagyon jók! Mar a Hajniek is benne vannak a vég hajrában! Most küzd a szolgáltatókkal! A hétvégére ki kell költözni . Azt mondta hogy irgalmatlan sok cucc van abban a kis lakásban.

    VálaszTörlés