2016. április 8., péntek

School holiday

Húsvét után 2 hét szünete volt a lányoknak. Az első hét nagyjából pihenéssel telt. Nem voltak hajlandóak menni sehova. Punnyadtak otthon. Este alig lehetett lefektetni őket, reggel meg jó sokáig aludtak.
Hétvégén azért megint voltunk a Currumbin-i strandon.
Tábla hirdeti a jó tanácsokat és szabályokat a szörfösöknek:






Vasárnap elmentünk Byron Bay-be. Délre van 100km-re a tengerparton. Kedvelt szörfös hely.
 A parton láttunk ausztrál bozót pulykát is.




 Van egy szép világítótornya is, amit este megnéztünk.
 Gyönyörű csillagokat is láttunk.

Balázs vett fűnyírót, pontosabban fűkaszát, olyan öko fajtát, tili-tolizni kell. Kedden a gyerekek lelkesen nekiestek a kertnek. A nagy részét Nina nyírta lelkesen. A kicsik lazábbra fogták a kerti munkát J


Szerdán minigolfozni voltak.
(Én hosszú napoztam a suliban. Csütörtökre leadandó feladatom volt.)




Csütörtökön pedig meglátogatott minket egy mentő. Lulu elég nagyot esett otthon, beverte a fejét és utána elájult. Balázs hívott engem a suliban, hogy azonnal jöjjek haza (gyalog). Hívta a biztosítót is, hogy melyik kórházba menjünk, ők mondták hogy hívjunk mentőt. (A múltkor ezt megjártuk, amikor mind a hárman hánytak. Az a kórházi számla még mindig nincs kifizetve. A biztosító kötözködik, nem hajlandó fizetni, kórház pedig már végrehajtót akar küldeni) Végül nem kellett kórházba menni. Alaposan megvizsgálták Lulut, mindent rendben találtak. Mire hazaértem a gyerekek már játszottak a mentőautóban.





3 megjegyzés: